ThreeAndMore

Wat is ThreeAndMore

ThreeAndMore is een gratis digitaal platform voor het beheer van verenigingen. Modules zoals ledenbeheer, organiseren van activiteiten, online betalingen, delen van foto’s, filmpjes en documenten, en het sturen van berichten, laten ons niet alleen toe onze vereniging te beheren, maar tevens verder uit te bouwen en jou als lid ten volle te laten participeren. Toegang tot het platform kan zowel via de web-toepassing als via de mobiele app.

 www.3nm.com

Privacy voorop

ThreeAndMore heeft enkele specifieke eigenschappen ter bescherming van haar gebruikers, die belangrijk waren ter ondersteuning van onze beslissing:

  • Meer vereniging: Door de geïntegreerde modules kunnen we alle administratie, organisatie en communicatie binnen eenzelfde toepassing beheren, zowel voor ons als beheerders als voor jou als lid.
  • Meer context: ThreeAndMore heeft een multi-community context, die jou toelaat om relaties te onderhouden met verschillende verenigingen. Zo kan je niet alleen je deelname aan onze vereniging beheren, maar bij uitbreiding je volledige verenigingsleven. En dit allemaal binnen afzonderlijke, gesloten en gepersonaliseerde omgevingen, zodat je overal volledig jezelf kan zijn.
  • Meer privacy: Privacy is de hoeksteen van het platform. Als gebruiker behoud jij te allen tijde volledig de controle over welke gegevens je deelt met wie.